ACCORD5
Add a reply

ACCORD5 Company Forums » Trellis Desk » General Discussion

Email Piping Problems!

 
  • Started 5 years ago by Dexxa
  • 5 posts in this topic
  • Latest reply from guillefd
  1. User has not uploaded an avatar

    Dexxa
    Member

    I've tried everything, Just cant seem to get it to work, I use cpanel

    and this is what i get

    This message was created automatically by mail delivery software.

    A message that you sent could not be delivered to one or more of its
    recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

    pipe to |/home/dexjj/public_html/support/sources/pipe.php
    generated by support@rsnuk.co.uk
    local delivery failed

    The following text was generated during the delivery attempt:

    ------ pipe to |/home/dexjj/public_html/support/sources/pipe.php
    generated by support@rsnuk.co.uk ------

    I've tryed

    /usr/bin/php -q /home/dexjj/public_html/support/sources/pipe.php

    /usr/bin/php -q /home/dexjj/public_html/support/sources/pipe.php

    /home/dexjj/public_html/support/

    php -q /home/dexjj/public_html/support/sources/pipe.php

    What am i doing wrong?

    Posted 5 years ago #
  2. User has not uploaded an avatar

    Dexxa
    Member

    Got it working :)

    Posted 5 years ago #
  3. User has not uploaded an avatar

    nishad
    Member

    I am getting the same error. Can u please share how you fixed it??

    Posted 5 years ago #
  4. User has not uploaded an avatar

    Darkwin
    Member

    Me too PLS...

    Posted 5 years ago #
  5. User has not uploaded an avatar

    guillefd
    Member


RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.